Nieuws

Vive La Hans slider
Let op! Dit artikel is al 474 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Wat ALS je lichaam sterft, maar je hoofd blijft leven…

Wat ALS je langzaam maar zeker iedere spierfunctie van je lichaam verliest. Tergend langzaam, maar wel op een manier dat je merkbaar steeds een klein beetje minder kunt. Wat ALS je niet meer kunt lopen, eten, praten. Wat ALS je jeuk aan je neus hebt, maar zelf niet meer kunt krabben. Wat ALS je weet dat je binnenkort zult sterven….. Wat ALS 2 uurtjes genieten van muziek bij kan dragen aan het onderzoek naar genezing van de ziekte ALS, waar onze vader aan lijdt. Doe jij dat dan…?!

Benefietconcert

Op zondagmiddag 20 november, de geboortedag van onze vader Hans van Hees, organiseren wij een benefietconcert in De Leybron te Riel, een laatste wens van papa. Hierbij zullen diverse solisten, dansers en koren u trakteren op een gezellige middag. Leuk voor het hele gezin.  De volledige opbrengst komt ten goede aan de ALS stichting.

Kaartjes

Kaartjes zijn nu te bestellen voor € 5,- per stuk. Stuur een email naar mariek@van-doorntjes.nl o.v.v. voornaam, achternaam, aantal kaartjes en emailadres. Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u per mail de betalingsgevens. Mocht deze datum niet schikken, maar u wilt wel graag iets voor ons betekenen: een donatie is ook van harte welkom.

 Meer informatie is te vinden op onze website: https://www.alsacties.nl/team/vive-la-hans

Vive La Hans

Reageer op dit bericht