Nieuws

Drum- en malletkorps St. Caecilia Hoeven (002)
Let op! Dit artikel is al 478 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Volslagen najaar

Met de eerste nachten vorst achter de rug, kunnen we er niet meer onderuit: het najaar is begonnen. Maar gelukkig is dat niet meteen een reden voor neerslachtigheid! De slagwerkgroepen Con Tutti uit Riel en Goirle, en de beide slagwerkgroepen van Sint Caecilia Hoeven trakteren u op zaterdagavond 5 november om 20:00 namelijk op een prachtig uitwisselingsconcert. Naast het feit dat dit een concert een muzikale sensatie belooft te worden, is het ook een mijlpaal voor ‘Con Tutti’.

Misschien klinkt de naam ‘Con Tutti’ de meeste lezers nog niet bekend in te oren. Dat kan kloppen. De slagwerkgroepen van muziekvereniging SOS uit Goirle en Muziek & Vriendschap Riel hebben sinds enige tijd de handen ineen geslagen onder de nieuwe naam: ‘Con Tutti’. De nieuw geformeerde slagwerkgroep staat onder leiding van Marc Adriaansen en Piet Driessen. Althans, voorlopig. Dit concert zal namelijk één van de laatste concerten van Con Tutti zijn onder leiding van oefenmeester Piet Driessen. Na het nieuwjaarsconcert zal hij gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Sint Caecilia Hoeven zal zich ook niet onbetuigd laten deze avond. Sterker nog, zij zullen tijdens dit concert twee slagwerkgroepen aan u presenteren: het Jeugd Slagwerk Ensemble en het Drum Malletkorps van de vereniging. Beide groepen staan onder leiding van Wil Veeke. De namen zeggen het al: u zal niet alleen jeugdig talent, maar ook ervaren slagwerkers op multitonale percussie gaan horen! De muziekkeuze van de groepen belooft ook een spektakel. Een breed avontuurlijk scale van de ijstijden tot diep donker Afrika staan op de lessenaar, waardoor u zich nog even buiten het herfstseizoen kunt wanen…

En wie wil dat nou niet? Kom daarom op zaterdagavond 5 november om 20:00 naar Ontmoetingscentrum de Leybron te Riel. De toegang is gratis!

Reageer op dit bericht