Nieuws

riel-raast-2017
Let op! Dit artikel is al 329 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend Riel Raast

We hebben iets te vieren, namelijk het vijfjarig bestaan van Riel Raast! Daarom doen we eens wat anders. Het festival wordt gehouden op 2 dagen en op een geheel nieuwe locatie. In de vier voorgaande fantastische jaren hebben we helaas wel best wat regenmomenten gekend… Het vijf-jarig jubileum mag natuurlijk niets in de weg staan. Daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om Riel Raast VOLLEDIG OVERDEKT te vieren, en wel aan de Veertels 11 in Riel!

Vrijdag 31 maart – DJ’s live on stage

5 Years of Tommie-C. De Rielse DJ Tommie-C viert dit jaar net als Riel Raast zijn 5-jarig jubileum. De ideale combinatie dus om dit feestje te koppelen aan ons jaarlijkse muziek evenement. Tommie-C ofwel Thomas Cleijsen heeft een super line-up samengesteld met als afsluiter Mark With a K. De vrijdag word dus een gave dance / hardstyle / freestyle party waar je zeker bij moet zijn!

Zaterdag 1 april – BBQ & Bands

Op zaterdag is weer de vertrouwde invulling met top bands. Vanwege het 5-jarig jubileum van Riel Raast start de avond extra vroeg met een Bourgondische barbecue in samenwerking met Keurslager van Hest uit Goirle. Kom dus gezellig een hapje eten met je vrienden, familie, collega’s etc. en zorg dat je er bij bent want vol=vol! De barbecue gaat direct over in de bands night. Dit jaar zullen twee regionale bands het publiek warm gaan spelen: Bakkeliet en Renegade! Om de avond fenomenaal af te sluiten zal Royal Beat alles uit de kast halen en een geweldige show wegzetten!

Koop dus snel je kaarten! Vanaf nu is de online kaartverkoop gestart!
Tickets zijn ook te koop bij Café Kerkzicht en Eetcafé Den Overkant in Riel of bij Van Boxtel Reclame in Goirle!

Meer info? Check rielraast.nl