Nieuws

culto
Let op! Dit artikel is al 309 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Mill-Hillcollege organiseert jaarlijkse CULTO

Het Mill-Hillcollege presenteert op woensdag 19 en donderdag 20 april 2017 de jaarlijkse CULTO. Dit jaar staat de CULTO in het teken van de Disneyfilm Inside Out. Hierin wordt duidelijk hoe nu eigenlijk die poppetjes in ons hoofd werken. 

De voorstellingen zijn te zien in de grote zaal van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Op deze manier willen ze de leerlingen, maar ook het publiek, laten ervaren hoe het is om in een écht theater te staan met alle mogelijkheden van dien.

Muziektheater

Ook deze keer staat de CULTO weer voor een onvergetelijke avond muziektheater, met Mill-Hillers uit alle leerjaren. Voor het eerst is het script mede tot stand gekomen door leerlingen. Het belooft al met al weer een mooi spektakel te worden, met een fantastische cast. Ze geven nog niet teveel prijs, maar dat het wéér anders wordt dan andere jaren staat vast!

Meer informatie

De CULTO vindt plaats in de grote zaal van CC Jan van Besouw in Goirle. De voorstelling start om 20.00 uur en de zaal is geopend vanaf 19.45 uur. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop tijdens de pauzes op het Mill-Hillcollege, bij het verkooppunt bij de loge. Reserveren per e-mail culto@mill-hillcollege.nl is ook mogelijk. Geef naast je naam aan om hoeveel kaarten het gaat en voor welke dag. Afhalen en betalen van deze kaarten kan een half uur voor de voorstelling. Als er nog kaartjes over zijn, worden deze voor aanvang van het concert aan de deur verkocht. De kaartjes kosten €5,00 per stuk.

Reageer op dit bericht