Nieuws

Logo Dorpscollectief Riel
Let op! Dit artikel is al 534 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Informatieavond over verslaving het puberbrein en meer

Een interessante interactieve ouderavond over alcohol, drugs, gamen en opvoeden. Samen met deskundigen van Novadic-Kentron, GGD en Helder Theater verzorgt het Dorpscollectief Riel een snelle en boeiende bijeenkomst over dit thema.

Als uw zoon/dochter de puberleeftijd bereikt en wellicht zelfs de leeftijd om op stap te gaan, maakt u zich dan wel eens zorgen over de verleidingen als het gebruik van drugs en alcohol? NIX 18. Houdt u zich daar aan? En is dat lastig? Wat voor afspraken maakt u met uw kind? Weet je zelf wat de risico’s zijn van jong alcohol drinken? Gebruiken jongeren nu echt vaker drugs?
Wat zijn de feiten nu precies?

De avond vindt plaats op woensdag 16 november van 19.30 tot 21:30 uur in de Leybron, Dorpsplein 20 in Riel. U komt toch ook?

We hebben een programma waarin we zinvolle informatie afwisselen met luchtiger theater. U krijgt tijdens de avond antwoord op tal van vragen maar vooral ook de gelegenheid ze te stellen. Ook is er de mogelijkheid nog even na te praten met een van de deskundigen (Novadic Kentron, GGD en het Loket). Bovendien krijgt u tips en tools zodat u met uw kind in gesprek kunt blijven over deze onderwerpen. Het is fijn dat uw kind/puber hier eerlijk en open met u over kan praten.

U kunt zich aanmelden via secretaris@dorpscollectiefriel.nl zodat wij weten hoeveel koffie we moeten zetten; de entree is gratis.

Hopelijk tot woensdag 16 november!
Bestuur Dorpscollectief Riel.
Drugsverslaving