Vocal Sound

Vocal Sound

Vocal Sound is een popkoor uit Goirle en bestaat in 2016 25 jaar! Het koor staat o.l.v. Hendrikje vd Linde Soethout en wordt begeleid door Steven van Gool op de piano. Tijdens optredens en concerten worden we tevens begeleid
door een live combo.

Vocal Sound treedt regelmatig op tijdens activiteiten in het centrum van Goirle. Tevens neemt Vocal Sound regelmatig deel aan diverse korenfestivals zoals het korenfestival in Dordrecht en het Middelburg Volkoren. Vele concerten, uitvoeringen zijn er samen met andere koren en orkesten gegeven door de jaren heen. Gedurende de afgelopen 25 jaren heeft het koor een aantal concerten en spectaculaire theatershows verzorgd. (Voorbeelden hiervan zijn Vocal Sound of Music (2007), Maatwerk (2010) en Tijdloos (2011).

Pop, rock, ballads en musicalliederen worden onder begeleiding van een combo voor het voetlicht gebracht. VOCAL SOUND zorgt voor show en sfeer ook doordat we zang en muziek combineren met beweging en goedgekozen decorstukken. Dirigente Hendrikje van der Linde Soethout zorgt met choreografe Anja Vos voor een afwerking tot in de puntjes. We treden ook geregeld op in verzorgingshuis de Guldenakker en verpleeghuis Elisabeth te Goirle.
Vocal Sound bestaat uit ongeveer 40 zingende leden, zowel mannen als vrouwen.

Om ons gewoon eens te horen, kun je altijd terecht tijdens de repetities op woensdagavond van 20:00 uur tot 22:15 uur in:

Wijkcentrum De Deel
Frankische Driehoek 3
Goirle

U bent van harte welkom.
Wij repeteren op woensdagavond 20:00 – 22:30 u

Voor meer info en foto’s: kijk op onze site www.vocal-sound.nl

Locatie