VC De Durstôters

VC De Durstôters
Kloosterstraat 30
5051 RD  Goirle

VC De Durstôters

Wij zijn een clubje vaste gasten van Biljartcentrum Goirle die het idee kregen om voor Ruud en Miranda iets te kunnen betekenen met carnaval. Voor hen is het ’t eerste jaar in het café. Daarbij zetten wij voor het Goirlese carnaval weer een nieuwe club op de kaart.

Zo hopen wij een goed begin te maken met een nieuw clubje, dat een bijdrage kan leveren aan het Goirlese carnaval. En tevens een nieuwe ondernemer steunen.

VC De Durstôters Goirle Ballefruttersgat inGoirle Biljartcentrum Goirle

Programma 2016

Op vrijdag avond beginnen we met gezellig voorproeven onder de knallende muziek van drive in show Tripple S. Je bent welkom vanaf 19:00 tot in de late uurtjes.

Op zaterdag gaat als van ouds het dak er af. Met diverse live artiesten zoals Patrick Broers en Theo Boomaars. Ook deze zaterdag wordt ondersteunt door de gezellige muziek van drive in show Tripple S. Je bent welkom vanaf aanvang optocht tot? Dat zien we wel, zolang het gezellig is. Dus kom gerust binnen. Ook ontvangen wij zaterdagavond Prins André en zijn gevolg en daarbij ook nog de Blauwwit Uilen.

Op zondagmiddag is iedereen welkom vanaf 14:00 uur. Ook dan zullen er optredens zijn, en wel van: Bart Brocken ook wel bekend als de Tilburgse André Hazes, en Patrick Broers. Drive in show Tripple S zal verder weer voor knallende en gezellige muziek zorgen.

Maandag en Dinsdag gaan we gewoon door met carnaval. Iedereen is welkom vanaf 14:00 uur tot, zolang het gezellig is.

Op zaterdagavond na carnaval  (13 februari) is het vanaf ± 20:30 uur haring happen in BCG.

Wij willen jullie allen: carnavalsvierders, vrienden en verenigingen uit Gôol, Riel en omstreken van harte uitnodigen om een bezoek te brengen.

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten in Biljart Centrum Goirle.

Wij wensen iedereen een plezierige carnaval toe.

Namens De Durstôters, Vrienden van BC Goirle

VC De Durstôters Goirle Ballefruttersgat inGoirle in Biljartcentrum Goirle

Locatie