inGoirle.com

inGoirle thumb

 Goirle
013-5076489

info@ingoirle.com

inGoirle.com

inGoirle.com is hét digitale platform voor Goirle en Riel. Wij voorzien in leuke informatie en laten zien wat er allemaal te beleven is in Goirle, Riel en omgeving. Dat varieert van het leukste nieuws, tot interessante acties, vacatures een complete uitagenda en talrijke foto’s.

Kaartje InGoirle pagina

inGoirle is een initiatief van Gemeente Goirle, Contactraad Cultuur, Stichting Recreatie & Toerisme, de ondernemersverenigingen in Goirle en Riel, centrum Goirle en vele anderen. Het platform wordt gevoed met informatie van ondernemers, organisaties, verenigingen, stichtingen, dorpen en buitengebieden en…jij als bewoner zelf. Doe je mee?

Commerciële mogelijkheden

Door onze samenwerkingen maar ook door de variatie aan berichten en informatie op ons platform hebben wij een groot bereik opgebouwd waardoor u als ondernemer extra op kan vallen als u gebruik maakt van onze promotiemogelijkheden. Wij geloven in presenteren en promoten, een bedrijf op de kaart zetten. Daar zijn wij goed in. Interesse ? Stuur ons een mailtje en we nemen contact met u op of bel 013-5076489!

Locatie