Eetsalon Tra

Ijs en Eetsalon Tra Goirle

Eetsalon Tra

Meer dan alleen een cafetaria !

Bij Eetsalon Tra kunt u heerlijk genieten van verse patat, snacks, ijs, milkshakes en nog veel meer! Voor ieder wat wils. Daarnaast werken wij elke dag aan verrassende en bijzonder lekkere nieuwe producten. Natuurlijk erg betaalbaar zoals u van Eetsalon Tra mag verwachten.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een zeer goede kwaliteit bieden en een uitmuntende service.En al onze producten zijn heerlijk vers en worden met passie bereid. Dat zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat u als gast tevreden bent, maar vooral ook tevreden blijft. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! En dat weten wij al meer dan 60 jaar! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Eetsalon Tra.

Ijs en Eetsalon Tra Goirle
Ijs en Eetsalon Tra Goirle

X-Tra Lunch & diner

Wij vinden dat u iedere dag moet kunnen genieten van het leven en van de beste broodjes. In onze lunchroom met sfeervolle ambiance kunt u genieten van ons uitgebreide assortiment met diverse broodjes en beleg, die elke dag met passie worden bereid. Of u nu kiest voor een uitgebreide lunch of een snel tussendoortje, u bent u bij X-tra aan het juiste adres. Of u nu alleen komt, met z’n tweeën of met meerdere personen.

HEERLIJK GENIETEN

Onze menukaart is zeer gevarieerd en biedt veel keuze. Een greep uit het aanbod:

  • frites en snacks
  • Hollandse maaltijden, bestaande uit:
  • aardappelen (gekookt of gebakken)
  • groente (broccoli, spruitjes, bloemkool, et cetera)
  • vlees, vis en vegetarisch

Onze gezonde keuken

“Eten bij een cafetaria is ongezond”, volgens vele. Ten onrechte! Bij eetsalon Tra eet u lekker én gezond. Zo frituren wij onze producten uitsluitend in plantaardige olie. We doen dat met apparatuur, die zorgt voor een minimale opname van vetten. Naast frites en snacks bereiden wij ook echte Hollandse maaltijden. Aardappelen worden vers geschild en gekookt in een steamer. Dit gaat extra snel en vitamines blijven behouden. Hetzelfde geldt voor onze groente. Zo gezond kreeg u ze nog nooit geserveerd! U kunt bij ons dus prima eten, zonder u schuldig te voelen over uw gezondheid. Uiteraard geldt altijd: eet gevarieerd, zorg voor voldoende groente en fruit en beweeg elke dag minimaal 30 minuten.

Ijs en Eetsalon Tra Goirle statistiek

Locatie