Eetcafé Het Eiland

het-eiland-goirle
Kerkstraat 60
5051 LC  Goirle
013-5300966

info@het-eiland.nl

Eetcafé Het Eiland

Eetcafé Het Eiland is een eigenzinnig eetcafé met een tropische uitstraling, waar iedereen een warm welkom krijgt. Een culinaire oase waar het goed toeven is.

Tussen de huizen, vlakbij de molen, bevindt zich een eiland in Goirle. Ieder jaargetijde neemt het verschillende gedaantes aan.

Eetcafé Het Eiland

Direct bij binnenkomst fleurt het humeur op door de vrolijke kleuren, palmbomen en papegaaien. Dat is wat ik wil bereiken met mijn eetcafé. Lekker eten of een borrel drinken in een feel good omgeving. Voor mij is de locatie niet van belang. Dit pand kwam toevallig op mijn pad. Het maakt niet uit waar je zit als het concept maar klopt. Iedereen is welkom en dat blijkt uit de verschillende gasten die met regelmaat een hapje komen eten. Naast de gezinnen, stelletjes en vriendengroepen ontvangt Het Eiland toneelverenigingen, carnavalsverenigingen, een kerkkoor en plaatselijke ondernemers. Het team van Het Eiland zorgt ervoor dat de gasten een tropische avond beleven.

Wil je een hapje komen eten, dan is reserveren niet mogelijk. Mocht er even geen plekje vrij zijn, dan drink je gezellig een drankje aan de bar.

Kinderen welkom bij Eetcafé Het Eiland

Bij Eetcafé Het Eiland zijn kinderen altijd welkom. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s, maar heb je liever een gerecht dat op de menukaart van je ouders staat, dan kun je die ook in halve porties bestellen.

De kinderen krijgen een leuke kleurplaat als placemat, en als alles op, dan mag jij een kadootje uitzoeken uit onze schatkist! Als doordeweeks de drukte het toelaat maak jij in onze keuken je eigen ijsje!

 

Locatie