CVC De Duuzendpôôten

CVC De Duuzendpooten thumb

CVC De Duuzendpôôten

C.v.c. de Duuzendpôôten heeft in 2013 de eerste pôôtjes in het Ballefruttersgat gezet en heeft als doel het ondersteunen van het openbare carnaval in de gemeente Goirle. Carnavalsverenigingen, bouwgroepen en carnavaleske initiatieven kunnen een beroep op de Duuzendpôôten doen. Bij aanwezige expertise en tijd staan de duuzendpôôten gratis en belangeloos klaar. Café ’t Huukske is de residentie van De Duuzendpôôten.

Uitzonderingen hierop is tijdens de carnaval dan gaan de Vûrpôôt en Rechterpôôt gevolgd door de overige Pôôten, zelf met de pôôtjes van de vloer in het Ballefruttersgat.

Lijkt het je leuk om in de aanloop naar carnaval vrijblijvend een pôôtje te helpen en heb je zin om met een leuke club vûrfisten te bezoeken en carnaval te gaan vieren? Neem dan snel contact op met het secretariaat van De Duuzendpôôten. Om iedereen te kunnen helpen zijn nog veel meer pôôtjes nodig!

Daarnaast kiezen we elk jaar een goed doel waarvoor we een actie opzetten ter ondersteuning. Want carnaval heeft een feestelijk maar ook niet te vergeten sociaal karakter.

Voor het aanmelden van nieuwe leden, aanvragen van Extra pôôtjes, informatie of overige zaken kun je contact opnemen met het secretariaat van De Duuzendpôôten.

Ga hiervoor naar: “Wè wilde gij

Locatie