CV De Stalplekkers

Logo CV De Stalplekkers thumb

CV De Stalplekkers

Bestuur CV De Stalplekkers
Als geboortejaar van CV de Stalplekkers staat 1971 geboekt. De naam van de vereniging werd ontleend aan de jongerensociëteit die in die jaren gevestigd was in de Stal. Nu beter bekend in Goirle onder de naam Wildacker.

Opmerkelijk is wel dat de naam Prins Carnaval binnen de vereniging weliswaar bestaat, maar dat deze feestelijke leider zich functioneel van een andere naam bedient. Al vanaf 1971 noemt hij/zij zich Opperstalplekker.
In het eerste jaar had onze Opperstalplekker nog geen volledige raad van 11 maar werd hij bijgestaan door twee Vazallen. Een jaar later was er al een volledige raad van elf.

Na 36 jaar gevestigd te zijn geweest in de Wildacker, hebben wij toch de grote sprong gemaakt om te gaan zoeken naar een nieuwe locatie. Na enkele jaren in The Wizz aan de Frankische Driehoek ons carnaval te hebben gevierd, waren we toch weer genoodzaakt om een nieuwe locatie te gaan zoeken daar The Wizz afgebroken werd.

Gelukkig werden we door Kristel van Beurden eigenaar van Bojangles Billiards & Darts met open armen ontvangen en tot op de dag van heden is dit nog steeds onze Residentie.
Opperbal CV De Stalplekkers bij Bojangles Billiards & Darts Goirle

Locatie