Centrum Goirle

Welkom in Centrum Goirle

Een leuk relaxed winkelcentrum voor een dorp als Goirle. Mode voor man, vrouw, kinderen, jong en oud. Schoenen, speciaalzaken, vers, supermarkten, gezellige horeca, klantvriendelijk, goede service en… gratis dichtbij de winkel (overdekt) parkeren. Kortom uw bezoek meer dan waard! Kijk daarvoor ook eens op de websites en in de webshops van onze WINKELS!

Centrum Goirle…gezellig voor iedereen!

Het centrum van Goirle biedt onderdak aan ruim 80 verschillende winkels. Keuze genoeg voor een middagje shoppen of genieten van een kopje koffie, drankje of een hapje eten. De activiteiten die georganiseerd worden zijn zeker de moeite van uw bezoek waard. En…het kan ook leuk zijn om zelf actief MEE te doen op het gebied van kunst, zang, een kraam huren voor uw presentatie of verkoop van…

Voor het parkeren van uw auto kunt u terecht op verschillende plaatsen dicht bij de winkels. Op de meeste plaatsen geldt een blauwe zone van 2 uur.

Er is ook een ondergrondse GRATIS parkeergarage in de Kalverstraat met vriendelijk parkeerbeheer en ruime parkeerplaatsen. De handige roltrap of lift neemt u mee tot midden in winkelpromenade De Hovel.  Tevens zijn invalidenparkeerplaatsen en een lift voor onze minder valide gasten.
De inrijtijden van de parkeergarage zijn: zondag tot en met donderdag van 7.00 uur tot 21.00 uur en vrijdag – zaterdag van 7.00 uur tot 01.00 uur. Buiten de openingstijden is de garage NIET toegankelijk.

We wensen u veel (winkel)plezier en graag tot ziens!

Locatie