Café Kerkzicht

Café Kerkzicht, ofwel Café Lemans of Dun Lemans

Een gezellig bruin café in het hart van Riel. Gelegen aan de hoofdweg tegenover de Kerk. Een uitgelezen café voor een gezellig avondje uit. Of het nu is om een potje te biljarten, een biertje drinken met je vrienden, live entertainment of een jubileum- bedrijfsborrel, U kunt bij Franco en Ilse terecht.
U Kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. 

Tegenover het café is een ruime parkeerplaats.

Café Lemans Riel

Feestje

Verjaardag? receptie? babyborrel? examenfeest? of een vatje?
In Café Kerkzicht kunt u uw eigen feestje vieren. Het café blijft echter geopend voor andere gasten. Als u ervoor kiest uw feest bij ons te vieren, spreken we dat natuurlijk goed door. Zaken als welke muziek, (sta) tafels, hapjes/buffetten, andere bijzonderheden komen allemaal aan bod. U kunt kiezen voor een vaste prijs per persoon, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Borrel

Borrels zijn manieren om netwerken te onderhouden en helemaal hip.
Er zijn persoonlijke, professionele en sociale netwerken en allemaal zijn ze relevant. Misschien wilt u uw medewerkers bedanken voor hun enthousiasme en inzet voor uw bedrijf of samen met zakenrelaties of branchegenoten vernieuwde inspiratie op doen. U kunt aan de borrel een eigen invulling geven, formeel of juist informeel. Kerkzicht wordt geregeld gebruikt als informele en ontspannen locatie van bedrijfsborrels, afscheidsfeestjes, verjaardagen en jubilea. We hebben een goede, eenvoudige keuken met smakelijke koude en warme borrelhapjes die we feestelijk kunnen serveren.

Koffietafel

Een koffietafel voor kleine en grote groepen en voor elke gelegenheid, ook daarvoor kunt U bij ons terecht. Al uw wensen van eenvoudige tot zeer uitgebreide koffietafels zijn bespreekbaar.

Biljarten

Volg hier de biljartcompetitie.

Biljarten Cafe Lemans Riel

Locatie