Café d’n Brands

Café d'n Brands voor Goirlese gezelligheid
Dorpsstraat 1
5051 CH  Goirle
013-5342272

info@liplap.nl

Café d’n Brands

Cafe d'n Brands

Café d’n Brands voor Goirlese gezelligheid

Dat het altijd feest is in Café d’n Brands hoef je niemand meer uit te leggen, maar naast al die verschillende evenementen en feesten hebben we nog veel meer te bieden! Dus sluit je aan bij ons, maak nieuwe vrienden en zorg dat je sociale leven weer op peil komt!

Verenigingen, darts & biljarten

Het verenigingsleven van Goirle weet café d’n Brands ook goed te vinden. Of het nu om carnaval gaat of een gezellig potje darts of biljarten, je kunt ervan genieten in ons café. Kijk eens verder op onze site en ontdek dat we veel verenigingen hebben die altijd nog leuke mensen zoeken!

Altijd Feest bij café d’n Brands !

Er is altijd wel een leuk feestje, waardoor jouw weekend niet meer stuk kan! Pinksterparty, Wijvenbal, Paasparty of Oktoberfest, iedereen kan volop aan het feesten. Wat er allemaal te doen is, het is gewoonweg te veel om op te noemen!
Maar hieronder toch een kleine greep uit de feesten bij Café d’n Brands

  • Hollandse avond: Elk jaar is er ons terugkerende feestje de Hollandse avond. Veel Nederlandse toppers zorgen dan voor een onvergetelijke avond.
  • Allerlei Party’s: Sinterklaasparty, Flügelparty, Christmass party, Pinksterparty, Oranjeparty, Paasparty, we hebben een lading aan superparty’s!
  • Back 2 Liberty: Een avond die je mee terugneemt in de tijd, toen de Liberty nog een discotheek was in het huidige pand van Liplap.
  • Brands Bar Battle: Neem met je vrienden het café over! Organiseer een feest, zo origineel en succesvol mogelijk!
  • Renegade: Elke keer als Renegade optreedt gaat het dak eraf, ze staan vaak op ons podium.
  • Wijvenbal: Speciaal voor de dames een topmiddag/avond.
  • Brands Wereldreis: Elke week een andere locatie en sfeer, d’n Brands gaat de wereld over en neemt jullie mee!

Dus je kunt met een gerust hart binnenlopen, je gaat je niet vervelen. Johan Brands, Marloes Wouters en het team zien jullie graag binnenkort bij Café d’n Brands.

Locatie