Biljartcentrum Goirle

Biljartcentrum Goirle
Kloosterstraat 30
5051 RD  Goirle
013-5341372

Biljartcentrum Goirle

Logo Biljartcentrum Goirle
In het verleden bekend als “Menneke Pui” en later Café de Kort maar nu al weer jaren als Biljartcentrum Goirle. De mensen achter Biljartcentrum Goirle zijn Ruud en Miranda die naast het biljarten de vertrouwde caféfunctie weer graag terug willen geven aan Goirle. Gewoon even binnen lopen en gezellig een drankje doen aan de geheel vernieuwde bar. Proef de sfeer van een echt dorpscafé waar de kastelein je nog kent en herkent !

Biljartcentrum Goirle café inGoirle Kloosterstraat

Biljarten en darten

Uiteraard blijft biljarten hoog in het vaandel staan, maar ook darts en darttoernooien worden georganiseerd. Ook de geweldig gezellige Karaoke avonden waar Biljartcentrum Goirle een naam mee heeft opgebouwd zijn zeker een bezoekje waard. Volg hier het driebandentoernooi.

Voetbal kijken

Zin om lekker samen met je vrienden naar een voetbalwedstrijd te kijken? Nou ook dan ben je bij Biljartcentrum Goirle aan het juiste adres want in het café kunnen we alle wedstrijden live bekijken. En heeft je favoriete team gewonnen, of verloren, kan er altijd “nog ééntje op gepakt worden”.

Carnaval

In het verleden was het toenmalige Café De Kort de Residentie van carnavalsvereniging De Gôolse Gèèten. Ruud en Miranda hebben samen met VC De Durstôters ook weer het vertrouwde carnaval terug gehaald naar de Kloosterstraat en carnaval 2016 zal dan ook weer als vanouds zijn.
VC De Durstôters Goirle Ballefruttersgat inGoirle in Biljartcentrum Goirle

 

Locatie